Top vacature

Accountmanager

Crowdfunding Accountmanager

Over Collin Crowdfund:

Collin Crowdfund is in 2014 opgericht met als doel ondernemers te verbinden aan serieuze investeerders. Het crowdfund platform dat financieringen verzorgd heeft in korte tijd een grote impact gehad op de Nederlandse crowdfund markt. Tegenwoordig biedt het bedrijfhaar dienstverlening aan in elke branche en is er inmiddels al meer dan 100 miljoen geïnvesteerd in 600 bedrijven. Bedrijven met een financieringsbehoeftevan 50.000 tot 2.500.000 kunnen terecht bij Collin Crowdfund.

Functieprofiel Accountmanager Financieringen:

Klanten benaderen vind jijgeen probleem en jij weet hen enthousiast te maken over jouw financiële dienstverlening. Jij weet een onderneming goed te analyseren en ziet wat dekansen en risico’s van deze onderneming zijn. Dit weet je dan ook schriftelijkte vertalen en te communiceren naar de investeerders van Collin Crowdfund. Potentiele klanten kunnen altijd bij jou terecht als het gaat om financiële vraagstukken en daarbij begeleid jij hun in het Crowdfunding traject. Ondertussen ben jij ook bezig om meer naamsbekendheid te creëren voor Colin Crowdfund en vergroot jij het netwerk van partners. Ook zal jij relaties met bestaande partners onderhouden en bent het aanspreekpunt voor het beantwoordenvan alle vraagstukken in jouw aandachtsgebied.

Wat kan je verwachten als Accountmanager Financieringen:

Je gaat straks werken ineen hecht team waarmee je kan sparren en gezellig mee kan lunchen. Elke maandagochtend wordt de agendapunten besproken en ga je samen met de commercieeldirecteur kijken welke knelpunten er zijn. Je helpt mee met het bedenken enontwikkelen van een goede acquisitiestrategie en implementeert dit in het bedrijf. Zolang jij je doelen weet te behalen zijn de werktijden en werklocaties bespreekbaar. Je krijgt dagelijks begeleiding of coaching zodat jij door blijft ontwikkelen en je kennis kan verbreden.