Boekhouder vinden zonder recruitmentbureau

November 11, 2022

This the case

Primix is een wereldwijd opererend bedrijf dat industriële oplossingen biedt voor het zonder draaiende delen mengen van vloeistoffen en/of gassen. Het bedrijf was op zoek naar een nieuwe boekhouder en was daarvoor op zoek naar een manier waarbij geen hoge selectiefee betaald hoefde te worden. Via een gedeelde relatie kwam Primix in contact met JIBSER en na een eerste kennismaking besluit Primix de unieke werkwijze van JIBSER een kans te geven!


Aanpak

Bij aanvang van de opdracht heeft JIBSER een benchmarkanalyse uitgevoerd en ontdekt dat het 'Werken bij'-gedeelte van de website van Primix een aantal noodzakelijke verbeteringen nodig had om een wervingscampagne te kunnen beginnen. Deze verbeteringen werden samen met de webbeheerder van Primix snel opgepakt. Vervolgens bedacht JIBSER een campagne bedacht waarbij vacatureteksten en advertenties zijn geproduceerd. Na goedkeuring van de klant is de campagne via de tools van JIBSER gepubliceerd op social media en verschillende vacaturebanken.

Resultaat

In de eerste week van de campagne kwamen de sollicitaties al binnen. De derde sollicitant leek wel erg goed te passen en daarom is de campagne op pauze gezet. Na een interview bleek de kandidaat geschikt en is deze aangenomen. Het overgebleven budget wordt nu gebuikt voor een nieuwe campagne. Zo snel en simpel kan het zijn!

"Middels de recruitment marketing campagne hebben we vacature snel kunnen invullen" Niels Bijl - Operationeel Directeur

Share this article

arrows pattern