Het verhaal van JIBSER

Over ons

Recruitment makkelijker én goedkoper in één klik


Welkom bij
JIBSER, dé pionier in de evolutie van werving en selectie. Sinds onze oprichting zetten we alles op alles om het aantrekken en behouden van talent makkelijker en goedkoper te maken. Veel organisaties worstelen met de vele taken binnen hun talentacquisitie, waardoor er voor kernactiviteiten zoals een goed sollicitatiegesprek amper tijd overblijft. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen deze uitdagingen aanpakken en bedrijven de controle teruggeven over hun wervingsprocessen.

Onze reis door een troebel recruitmentlandschap

Het is 2019 als Anne Troelstra, de oprichter van JIBSER, een pijnlijke ontdekking doet: het recruitmentlandschap is duur en ondoorzichtig. Met frustraties van hr-professionals tot gevolg, want volumewerk kan de passie voor recruitment behoorlijk in de weg zitten. Met een gedeelde passie voor innovatie en verbetering besluit Anne in 2023 om samen met Shahin Habbah van JIBSER officieel een datagedreven platform te maken dat company owners en hr-managers voorziet van een transparant en voorspelbaar recruitmentproces dat vooral veel tijd en geld bespaart.

Onze methodiek van transparantie, gemak en voorspelbaarheid

Bij JIBSER geloven we in een nieuwe benadering van werving en selectie. De recruitmentsector innoveert constant. Wij staan hierin aan de frontlinie met een methode die gebruikmaakt van data en technologie, zonder de tussenkomst van traditionele recruitmentbureaus. Met JIBSER trek je het talent aan dat je nodig hebt, zonder hoge kosten en ingewikkelde traditionele methoden.

Onze toekomstgerichte visie

Wij kijken verder dan het heden en richten we ons op de toekomst van werving. Ons systeem maximaliseert het bereik van elke recruitmentcampagne door gebruik te maken van realtime data, zelflerende algoritmen en automatische technologieën. Hierdoor hebben inmiddels al tientallen bedrijven en hr-managers geleerd datagedreven beslissingen te nemen, efficiënter te werken en kosten te besparen.