Recruitment

Marketing

Bereik snel de juiste

kandidaten tegen de

laagste kosten

Vind je het moeilijk om toptalent te werven, dan kunnen wij jou helpen! Wij zijn gespecialiseerd in Recruitment marketing en kunnen jou helpen het personeel te vinden dat je nodig hebt om te slagen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we beginnen!


Recruitment marketing is het proactieve en strategische proces van het aantrekken, betrekken en converteren van toptalent voor een organisatie. Het doel is om de beste kandidaten voor openstaande functies te identificeren en aan te trekken, en tegelijkertijd een positieve kandidaat-ervaring te creëren die hen aanmoedigt om te solliciteren.


De voordelen van Recruitment marketing:

- Verhoogde zichtbaarheid van openstaande vacatures: door proactief openstaande vacatures te promoten, kunnen organisaties een grotere pool van potentiële kandidaten bereiken.

- Verbeterde kwaliteit van kandidaten: Door zich te richten op toptalent en het sollicitatieproces te vereenvoudigen, kunnen organisaties de kwaliteit van hun kandidatenpool verbeteren.

- Kortere time-to-hire: door kandidaten in een vroeg stadium aan te trekken en aan te trekken, kunnen organisaties de tijd die nodig is om een openstaande positie in te vullen, verkorten.

Aan de hand van data over duizenden organisaties, doelgroep-profielen, advertenties en campagnes maken wij jouw campagne nog beter en zetten die in een paar dagen live! Deel je vacature met ons, of laat deze door ons opstellen. We gebruiken data-analyses om vacaturetekst en look & feel van de advertentie te matchen met drijfveren van de beste kandidaten. Wij kennen het surfgedrag van jouw doelgroep en adviseren over te gebruiken kanalen (keuze uit meer dan 27+ vacaturebanken en social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Google).

Onze tools

Met onze systemen is het lanceren van de campagne zo gedaan. Met 1 druk op de knop gaan we live op alle geselecteerde kanalen (dat scheelt al snel 15 uur werk!!). Met onze aanpak betaal je per click van de advertentie naar jouw vacature. De tijd dat je vast zat aan een gecontracteerde doorlooptijden bij vacaturebanken en onnodig hoge kosten is voorgoed voorbij.

arrows pattern