Transformatie van Haarlem Food Future's Talentenjacht

March 30, 2024

JIBSER, heel erg bedankt voor jullie professionele ondersteuning. Ik kan jullie van harte aanbevelen als partner voor het vinden van nieuwe medewerkers! - Rogier Tan, Haarlem Food FutureHaarlem Food Future's Versnelde Reis naar een Perfecte Project Coördinator met JIBSER

Toen Haarlem Food Future geconfronteerd werd met de urgente behoefte aan een nieuwe Project Coördinator, wendden ze zich tot JIBSER voor een innovatieve oplossing. Door de gecombineerde kracht van mensen en technologie, het unieke data-gedreven framework van JIBSER, en een diep begrip van zowel schaalbaarheid als kwaliteit, was de oplossing binnen handbereik.

Aanpak van JIBSER: synthese van kunst en wetenschap

Met behulp van JIBSER's beproefde methode, gebaseerd op de drie pilaren van mensen & organisaties, schaalbaarheid & kwaliteit, en data & technologie, werd een op maat gemaakte campagne snel ontworpen en gelanceerd. Deze aanpak garandeerde niet alleen een snelle reactie op de behoefte van Haarlem Food Future, maar zorgde er ook voor dat de kwaliteit van de kandidaten niet werd opgeofferd voor snelheid.

Meer dan alleen werving: creëren van een verhaal

Met behulp van technieken ontleend aan de kunst van storytelling, wist JIBSER Haarlem Food Future te positioneren als een aantrekkelijke werkgever - een waar toekomstige voedselinnovators graag deel van willen uitmaken. Het succesverhaal van de uiteindelijk aangeworven Project Coördinator, samen met de drie andere talenten die andere waardevolle projecten zijn gestart, werd een testimonial voor de aantrekkelijkheid van Haarlem Food Future als werkplek.

Data-driven naar succes

JIBSER's commitment aan data-gedreven besluitvorming en continue verbetering kwam tot uiting in de manier waarop elke fase van de campagne werd geanalyseerd en geoptimaliseerd. Door kritische prestatie-indicatoren (KPI's) te monitoren, kon JIBSER niet alleen de effectiviteit van de campagne in real-time bijsturen, maar ook waardevolle inzichten bieden voor toekomstige wervingsinspanningen.

Resultaat: win-win voor alle betrokkenen

Binnen tien dagen na de lancering van de campagne had Haarlem Food Future niet alleen een nieuwe Project Coördinator aan boord, maar ook drie andere getalenteerde individuen voor andere sleutelprojecten. Deze snelle, effectieve oplossing, gevoed door JIBSER's deskundige aanpak en innovatieve strategieën, markeerde het begin van een veelbelovende toekomst voor Haarlem Food Future en zijn nieuwe teamleden.

arrows pattern