Team

Wie wij zijn

Bipin

Bipin is verantwoordelijk voor de online marketing en het adverteren bij Jibser. Hij is dagelijks bezig met het innoveren en experimenteren zodat de relaties met consumenten en klanten steeds diepere engagement krijgen. Met zijn MBA in marketing en it brengt hij meer dan 6 jaar ervaring in marketing en projectmanagement met zich mee.

Tracy

If you can dream it you can do it: Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de kandidaat een match te maken met een goede werkgever en een kandidaat te helpen aan een baan waar hij of zij echt gelukkig van worden.

Rosalien

Grote ontdekkingen zijn altijd het gevolg van samenwerking tussen denkvermogens en bij Jibser denken wij samen na over de toekomst van Jibser.

Wesley

Het enige moment waarop je echt communicatie hebt is als twee mensen de taal even goed of even slecht spreken en bij Jibser maakt het niet uit wat er aan de hand is de communicatie zal in ieder geval nooit zomaar wegvallen.

Anne

Mijn grote passie is verbinden, bouwen, leren en mensen vooruithelpen. Hier krijg ik ontzettend veel energie van. Jibser is voor mij de plek waar ik deze energie en passie kan delen. Door met mensen in contact te komen die mij inspireren zie ik iedere dag opnieuw mogelijkheden om Jibser nog beter te maken.