Oorsprong

Hoe het allemaal is begonnen

Water - Natuur - Zeilen

Voor oprichter Anne Troelstra is één zijn met het water, met de natuur het credo.
Zijn passie voor zee-zeilen en de rust die je soms nodig hebt om met de sterke elementen van de natuur om te kunnen gaan, vormen de bases voor Jibser.

De onstuimigheid en de immense kracht van de natuur gaven Anne de impuls om Jibser op te richten. De naam Jibser is hele vrije afleiding van de Engelse zeil term 'a jibe'.  Een jibe is een wijziging van koers die symbool staat voor de veranderingen die kandidaten doormaken bij het wisselen van baan.

Jibser vandaag

Jibser is een jonge, sterk groeiende organisatie. De kunst van het verbinden van mensen en organisaties is een mooie uitdaging. Het verandert voortdurend.  Levensstijlen en manieren van werken veranderen in de toekomst.
Ook de invulling van functies is aan verandering onderhevig. Dat is de uitdaging, om daaraan met online marketing recruitment een bijdrage te leveren. We werken met in de basis een jong team. Diverse expertises vullen we aan afhankelijk van de vraag van de klant. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om onze  klanten maximaal te bedienen.