Duurzaamheid

De toekomst van ons allemaal

Bijdrage aan duurzaamheid

Duurzaamheid is de toekomst, het heden! Wij allen moeten op zoveel manieren snel een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze planeet en daarmee onszelf. Jibser wil daarin te allen tijde een stimulerende rol spelen. Wij hebben een mede verantwoordelijkheid. De natuur is te mooi om daar achteloos mee om te gaan.

Rol van Jibser

Jibser is een jonge, snelgroeiende organisatie, gericht op de toekomst en op de mens van de toekomst. Met de inzet van nieuwe technologische middelen en door deze slim te combineren, kunnen we bewustzijn voor de natuur onder de aandacht brengen : in het voor proces bij de bespreking van de doelstellingen van de campagnes van de organisaties, de prioriteiten van de profielen van de kandidaten en in de interviews.

Het creƫren van een bewustzijn dat leidt tot dagelijks handelen, is een verbindende factor. Duurzaamheid verbindt. Een van onze diensten, talent pooling biedt bovendien mooie mogelijkheden om daarop in te spelen. Door bij potentiƫle kandidaten bepaalde duurzaamheids-boodschappen onder de aandacht te brengen, versterkt ook de betrokken organisatie de bijdrage aan duurzaamheid en de verbinding.

Organisaties zullen steeds meer en meer gaan inspelen op veranderende werkomstandigheden en doelstellingen. Door toepassing van nieuwe technologische middelen en processen, kan de aandacht voor de mens centraal staan. Taken zullen (deels) worden overgenomen door automatiseringen, invullingen van verantwoordelijkheden komen in een ander daglicht te staan. De organisaties staan op het punt om belangrijke transformaties door te maken. Deze transities zullen steeds sneller gaan. Onze recruitment marketing aanpak is daarbij uiterst nuttig. Die combineren wij op onze beurt ook weer met kunstmatige intelligentie.