Top vacature

Risicomanager

Risicomanager

Over Zorg en Zekerheid:

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekering in omgeving Leiden. De organisatie is dagelijks bezig met het vraagstuk: Hoe gaan we verder met de zorg in Nederland. Wij geloven namelijk dat iedereen recht heeft op zorg en zekerheid.  Zorg en Zekerheid is een relatief klein bedrijf met ongeveer 500 medewerkers. Dankzij deze omvang is er een warme sfeer waarbij iedereen elkaar kent. Dankzij de omvang kun jij in je eentje een groot verschil maken.

De werkzaamheden van een Risicomanager:

Je zult je al risicomanager dagelijks bezighouden met het identificeren van risico’s, het opzetten van frameworks en concepten, het geven van feedback en advies.

Wat uniek is aan deze positie is de grote diversiteit aan risico’s waar je dagelijks aan zult werken. Dit varieert van financiële risico’s, non-financiële risico’s en it-risico’s. Alle drie crucial voor de continuïteit van de organisatie. Voorbeelden van risico;s zijn: solvabiliteit, hackers die persoon gegevens willen stelen, fraude door zorgverleners en de publieke opinie over de organisatie die zomaar kan omslaan. Kortom een veelzijdige functie.

Voor alle risco’s zul jij frameworks en concepten opzetten waarmee de verschillende afdelingen binnen Zorg en Zekerheid zelfstandig hun risico’s kunnen managen. Natuurlijk sta je klaar om feedback te geven en om te adviseren en te ondersteunen.