Jibser Recruitment Marketing
Werven

Wij creëren wervingscampagnes die sollicitanten opleveren.

Door vacatures en advertenties te maken die kandidaten overtuigen om te solliciteren kunnen wij ook in een krappe arbeidsmarkt succesvol zijn.

Het begint natuurlijk als met de vacature tekst. Deze schrijven wij zelf op basis van onze analyse. Ook maken wij alle advertenties die de kandidaat nieuwsgierig maken om de vacature te lezen. Vervolgens maken wij het makkelijk voor de kandidaat om te solliciteren.

Wij gaan adverteren op plekken waar de kandidaten daadwerkelijk hun tijd besteden. Terwijl de concurrentie inzet op traditionele kanalen zoals jobboards kiezen wij voor een andere aanpak. Op dit moment komt slechts 5% van onze sollicitanten nog binnen via de jobboards. Dat betekent dat wij 95% van de sollicitanten zouden mislopen als wij niet gespecialiseerd waren geweest in recruitment marketing.

Wij zetten alles in: social media, employer branding, affiliate netwerken, SEO, SEA, talent pooling, actief sourcen, jobboards, candidate journeys, retargeting en automatisering om alles uit een wervingscampagne te halen. Bovendien weten wij door talloze experimenten wat wel en niet werkt voor het werven van kandidaten.

Wil jij meer weten over hoe wij werven?