Top vacature

Service Engineer

Over het bedrijf:

Het bedrijf is een onderdeel van ENGIE Nederland en heeft momenteel 4500 klanten in diverse branches zoals voeding, zorg, chemie, metaal, enz. Door kritische procesparameters en meetmiddelen te kalibreren en valideren, zorgt dit bedrijf ervoor dat de bedrijfsprocessen veilig en betrouwbaar zijn. Samen met ENGIE zien ze het verduurzamen van de wereld als hun missie.

Wat ga je doen?

Als service engineer ben jij de hele dag op pad en heb jij een hart voor techniek. Ook vind jij het belangrijk om de klant tevreden te stellen en je werkt graag samen in een leuk, enthousiast team. Jij gaat langs bij opdrachtgevers om apparatuur te controleren, aan te passen en te kalibreren. Al deze bevindingen rapporteer jij aan de opdrachtgever met eventuele aanbevelingen.

Wat zijn jouw werkzaamheden als service adviseur?

Klanttevredenheid is erg belangrijk en daar weet jij alles van af. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en elke klant gaat met een glimlach weg als jij ze gesproken hebt. Zelfs met slecht nieuws en klachten kan jij klanten tevreden houden. Jouw werkplek ziet er altijd netjes en representatief uit net zoals jij. Jouw taken zullen bestaan uit het opstellen van het reparatieadvies en het plannen van afspraken met klanten. Als professional weet jij precies hoelang een reparatie kan duren en weet dit goed in te plannen met de werkplaats.