Jibser employer branding
Selecteren

Wij selecteren de beste kandidaat.

Zo bespaar je tijd en verklein je de kans dat je de verkeerde kandidaat aanneemt.

Net als in sales behandelen wij iedere sollicitant als een lead! Iedere minuut die je wacht neemt de kans af dat je een persoonlijk gesprek aan kunt gaan met een lead. Al na een uur wachten is de kans dat je de lead spreekt 10X kleiner geworden.

Gezien wij voornamelijk kandidaten werven die al werk hebben moeten wij dus beschikbaar zijn buiten normale kantoortijden. Daarom werkt ons team tot 22:00. Zo kunnen wij alle kandidaten snel te woord staan.

De kandidaat gaat dan in gesprek met onze getrainde recruiters die hen persoonlijk te woord staan en met een glimlach op samen uitzoeken of de kandidaat geschikt is voor de vacature. Wij kunnen telefonische interviews doen, video interviews, en natuurlijk diepte-interviews. Wij geloven dat interviews op basis van competenties en gedrag het beste gebruikt kunnen worden om te selecteren.  

Als extra controle laag kunnen wij online assessments inzetten om een nog scherper beeld te krijgen van de kandidaat. Ook kunnen wij referenties bellen om op die manier meer over de werkhistorie te weten te komen.

Voor iedere geselecteerde kandidaat maken wij inzichtelijk wat de plus en minpunten zijn. Zo kun je zelf een goed geïnformeerde keuze maken. Wil je meer weten over hoe wij voor jou de beste kandidaten selecteren?