Top vacature

Service Adviseur

Service Adviseur

Over Indumij:

Indumij is een familiebedrijf dat in 1889 werd opgericht door Gerrit Barger in Utrecht. Momenteel heeft Indumij zij 10 vestigingen verspreid over Zuid-Holland, West-Brabant en Etten leur. Zij vertegenwoordigen respectievelijk de merken Renault, Dacia en Nissan. In totaal werken er ca. 220 medewerkers bij Indumij. Naast het reguliere onderhoud kan men bij Indumij ook terecht voor leasing en schadeherstel.

Indumij Oosterhout richt zich op Renault & Dacia:

Het bedrijf verkoopt nieuwe en gebruikte Renaults en Dacia’s en leveren daarbij de benodigde service aan klanten. Deze service kan bestaan uit het adviseren van de juiste auto tot de beste reparaties van de huidige auto en het afhandelen van klachten en claims.

Wat zijn jouw werkzaamheden als service adviseur?

Klanttevredenheid is erg belangrijk en daar weet jij alles van af. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en elke klant gaat met een glimlach weg als jij ze gesproken hebt. Zelfs met slecht nieuws en klachten kan jij klanten tevreden houden. Jouw werkplek ziet er altijd netjes en representatief uit net zoals jij. Jouw taken zullen bestaan uit het opstellen van het reparatieadvies en het plannen van afspraken met klanten. Als professional weet jij precies hoelang een reparatie kan duren en weet dit goed in te plannen met de werkplaats.