Top vacature

Projectleider Groen

Projectleider Groen

De organisatie:

Op 1 januari 2019 zijn de gemeentes Noordwijk en Noordwijkerhout gefuseerd tot één gemeente Noordwijk. De nieuwe gemeente Noordwijk heeft als doel een energieke, gastvrije en betrokken samenleving te creëren. Ze doet dit door burgers direct te betrekken bij projecten die in de openbare ruimte plaatsvinden. Ook streeft de gemeente Noordwijk ernaar om een moderne, proactieve en dienstbare werkgever te zijn, met teamcoaches, zelforganiserende teams en ruim driehonderd collega’s.

Functieprofiel projectleider:

Als jij naar je eigen moestuin kijkt, weet je precies rond welke tijd en waar je een bepaalde plant buiten wilt hebben. De natuur is wat jou altijd al heeft aangetrokken en naast jouw passie ben jij een talent als het gaat om plannen en organiseren.
Deze passie en het talent gebruik je ook als Projectleider Groen. Naast het plannen en organiseren vind jij het leuk om burgers, raadsleden en collega’s te betrekken bij jouw project. Daarnaast krijg jij voldoening als je ziet dat de buurt ook geniet van de mooie bomen die jij zorgvuldig hebt uitgekozen. Door jouw creatieve inzichten weet jevoor elk probleem een oplossing te vinden.

Wat kan je verwachten als projectleider:

In de ochtend sta jij vroeg op om de beste bomen uit te kiezen bij de aannemer en vervolgens bespreek je op kantoor een nieuw project met jouw collega’s en luister je naar de wensen van de raadsleden. Je organiseert een bijeenkomst voor burgers, zodat zij ook mee kunnen denken over het project. Alle wensen breng jij in kaart en teken je uit. Met jouw creativiteit en goede samenwerking weet jij aan de wensen van beide partijen te voldoen. Ondertussen ben jij ook de bestekken en inventarisatie aan het controleren en selecteer jij de juiste aannemer voor het project. Tijdens het gehele proces blijf jij alle partijen informeren over het project.