Top vacature

Projectcoördinator Groen

Projectcoördinator

De organisatie:

De Eijkgroep is ontstaan doordat vijf verschillende ondernemingen in 2016 bij elkaar zijn gekomen. Ze hebben al meer dan veertig jaar ervaring in de groenvoorziening en infrastructuur, en bieden klanten een fullservicedienstverlening aan. Zij geloven dat een aangename en duurzame leefomgeving mensen gelukkiger maakt. Dit is goed terug te zien in hun medewerkers en de werkzaamheden. Niet alleen hebben alle medewerkers een passie voor groen, ze zetten zich ook allemaal net een beetje meer in om die extra service te geven aan de klant.

Functieprofiel projectcoördinator:

Leidinggeven zit jou in het bloed, want jij zorgt ervoor dat het werk goed wordt uitgevoerd en je weet je collega’s gemotiveerd te houden. Je vindt het fijn om met teamleden te werken die het zeggen zoals het is en je neemt zelf ook geen (eiken)blad voor de mond.  Wordt er niet op de juiste manier gewerkt? Dan weet jij op een gepaste wijze feedback te geven. Jouw talent voor plannen en organiseren zorgt ervoor dat het werk altijd netjes op tijd klaar is. Je passie en enthousiasme voor groen weet je mee te geven aan iedereen met wie je in contact komt. Door jouw goede inzichten weet jij het werk efficiënter te maken en de kosten laag te houden. Je bent namelijk pas tevreden als alles klopt en de klant tevreden is.

Wat kun je verwachten?

Als projectcoördinator ben jij 50% op kantoor en 50% buiten. Op kantoor ben je vooral bezig met het plannen van materialen, machines en personeel. Jij zorgt voor een nauwkeurige planning en kijkt ook of het financieel voordelig is. Jouw financiële bevindingen geef jij door aan de calculatie, en de planning overleg je met jouw projectleider en de toezichthouder van de klant. Jij zorgt ervoor dat wensen goed in kaart worden gebracht en dat de klant goed geïnformeerd blijft over het project. Buiten ben jij vooral bezig met het aansturen van de voormannen en hoveniers. Bij kleinere projecten zorg jij ervoor dat de hoveniers de werkzaamheden juist uitvoeren. Is een project groter, dan werken de voormannen onder jou. Jij zorgt ervoor dat deze voormannen goed geïnformeerd zijn over de planning en dat ze ook rekening houden met verschillende omstandigheden, zoals het weer en verkeer. Jij begeleidt en ontwikkelt deze voormannen en hoveniers, zodat zij steeds beter worden in hun werk en daarbij enthousiast blijven. Je merkt fouten op en weet hoe je die moet terugkoppelen aan jouw collega’s. Als het moet, neem je zelf een schop in je hand en help je mee. Al met al ben jij de persoon die ervoor zorgt dat het project perfect wordt afgerond.