Accountmanager
bij

Solliciteren Direct!

Over Collin Crowdfund:

Collin Crowdfund is in 2014opgericht met als doel ondernemers te verbinden aan serieuze investeerders. Hetcrowdfund platform dat financieringen verzorgd heeft in korte tijd een groteimpact gehad op de Nederlandse crowdfund markt. Tegenwoordig biedt het bedrijfhaar dienstverlening aan in elke branche en is er inmiddels al meer dan 100miljoen geïnvesteerd in 600 bedrijven. Bedrijven met een financieringsbehoeftevan 50.000 tot 2.500.000 kunnen terecht bij Collin Crowdfund.

FunctieprofielAccountmanager Financieringen

Klanten benaderen vind jijgeen probleem en jij weet hen enthousiast te maken over jouw financiëledienstverlening. Jij weet een onderneming goed te analyseren en ziet wat dekansen en risico’s van deze onderneming zijn. Dit weet je dan ook schriftelijkte vertalen en te communiceren naar de investeerders van Collin Crowdfund.Potentiele klanten kunnen altijd bij jou terecht als het gaat om financiëlevraagstukken en daarbij begeleid jij hun in het Crowdfunding traject.Ondertussen ben jij ook bezig om meer naamsbekendheid te creëren voor ColinCrowdfund en vergroot jij het netwerk van partners. Ook zal jij relaties metbestaande partners onderhouden en bent het aanspreekpunt voor het beantwoordenvan alle vraagstukken in jouw aandachtsgebied.

Wat kan je verwachten alsAccountmanager Financieringen:

Je gaat straks werken ineen hecht team waarmee je kan sparren en gezellig mee kan lunchen. Elkemaandagochtend wordt de agendapunten besproken en ga je samen met de commercieeldirecteur kijken welke knelpunten er zijn. Je helpt mee met het bedenken enontwikkelen van een goede acquisitiestrategie en implementeert dit in hetbedrijf. Zolang jij je doelen weet te behalen zijn de werktijden enwerklocaties bespreekbaar. Je krijgt dagelijks begeleiding of coaching zodatjij door blijft ontwikkelen en je kennis kan verbreden.

Profiel van eenAccountmanager Financieringen:

-- Je hebt minimaal 2 jaarervaring met financieringen
-- Je hebt een proactievecommerciële instelling
-- Je bent sociaal encommunicatief vaardig
-- Je bent goed inacquisitie en relatiebeheer
-- Je beheerst deNederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
-- Je hebt een HBO –denkniveau
-- Je bent 40 uur per weekbeschikbaar

Wat bieden wij jou:

-- Een leuk team van gemotiveerde mensen
-- 25 vakantie dagen in eenjaar
-- Een salarisindicatie tot€4.000 per maand
-- Een reiskostenvergoedingvan 19 cent per km
-- Thuiswerken is mogelijk
-- Doorgroeimogelijkhedentot Senior Crowdfund Coach
-- Een half jaar intensieveinterne opleiding tot Crowdfund Coach