Top

Ons werving- en selectieproces: De JIBSER methode

Jibser zorgt met doorzettingsvermogen, enthousiasme en innovatie ervoor dat wij commercieel talent verbinden aan organisaties waarin zij kunnen excelleren.

Het proces wat wij hiervoor hanteren is het 3-S proces.


JIBSER_synchronize+isometric_1.jpg

SYNCHRONIZE

De klant leren kennen door te ontdekken wat de "blueprint" van uw organisatie is. Pas wanneer de personeelsbehoefte glashelder is beginnen wij aan de zoektocht. Daardoor worden de kandidaten beter geselecteerd en geïnformeerd met uitzicht op de eerste kennismaking. Wat resulteert in een snellere match met oog op de toekomst.


JIBSER_search+isometric.jpg

SEARCH

Wij zetten alle middelen in om de geschikte kandidaat te vinden. Dit doen wij door het inzetten van moderne technologieën en het gebruik van meerdere werving kanalen. Het is belangrijk om het vertrouwen van kandidaten in deze fase te winnen dat doen wij met enthousiasme, respect en transparantie.


JIBSER_select+isometric.jpg

select

Door middel van een interview brengen wij de krachten van iedere kandidaat in kaart. Wij adviseren met het kiezen van de juiste kandidaat. Wanneer een kandidaat goed bevalt, na een eerste gesprek, kunnen wij referentie checks uitvoeren.