Recruitment Diensten

1. Employer Branding

Goede employer branding zal er voor zorgen dat kandidaten er naar verlangen om bij u te mogen werken. Wij kunnen u als werkgever op een aantrekkelijke manier positioneren en uw verhaal effectief communiceren met de doelgroepen zodat zij graag bij u komen werken.

2. Talent Pooling

Om uw strategische bedrijfsdoelen te halen is vooruitdenken van groot belang. De zekerheid dat je ook In de toekomst zult beschikken over het juiste talent in uw organisatie kan grote impact hebben op de welke strategische kansen wel en niet haalbaar zijn. Wij zorgen dat u ook straks dat juiste talent snel kunt inzetten.

3. Recruitment Marketing

Of het nou gaat om het genereren van sollicitanten voor een vacature of voor honderd. Wij kunnen op schaalbare wijze voorzien in het leveren van maatwerk recruitment marketing campagnes, zo weet u dat er stabiele en betrouwbare instroom van talent is.

4. Voorselectie en Werving

Wij maken een voorselectie uit de sollicitanten die uit onze recruitment marketing campagne komen. Onze getrainde recruiters staan voor u alle sollicitanten persoonlijk te woord. Zo bespaart u tijd en heeft u een professionele uitstraling die past bij een krachtige organisatie.

5. Selectie en Werving

Om al uw zorgen uit handen te nemen voeren wij de volledige werving en selectie zo uit dat u de beste kandidaat zult aannemen. Ons doel is altijd om een duurzame en langdurige relatie tot stand te brengen tussen de kandidaat en werkgever. Daar plukt uiteindelijk iedereen de vruchten van.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op