Jibser Branding

Uw merk en de manier waarop u zich in de markt presenteert en doelgroepen bereikt, zijn key voor uw succes.

Brand strategy

Brand strategy

Om uw merk goed in de markt te positioneren is een goede strategie van belang.

Een uitgebreide verzameling en analyse van data vormen samen een duidelijke strategie voor uw merk. Wij hebben een set van analyses samengesteld waardoor we een goede kijk op de markt hebben. Van de concurrentie bijvoorbeeld, maar ook over hoe uw merk het doet bij de doelgroepen.

Op basis daarvan werken wij samen met u een strategie uit.

Brand content

Brand content

Om uw merk aan uw businessactiviteiten te verbinden, is heldere en inhoudelijke informatie nodig.

Nu is het verleden, kijken naar de toekomst bepaald uw succes.‍

Wij stellen pakketten samen om de inhoud van de strategie weer te geven. Die vertalen wij vervolgens naar acties en resultaat.

Brand design

Brand design

Uw merk komt echt tot leven door op basis van beschikbare data doelgroepen te verrassen op korte en lange termijn.

We stellen met u uw identiteit vast, maken het design en positioneren het in de markt. Welke middelen worden daarbij ingezet, op basis van de verzamelde gegevens ? Door onze data analyses krijgen we een goed inzicht en kunnen we ook voortdurend aanpassen aan de markt en finetunen.

Website bouwen

Website bouwen

Websites bouwen is een specialiteit geworden. Goede verwerking van uw merkstrategie naar beeld, tekst, impressies is cruciaal.

Websites bouwen is een specialisme geworden. Er zijn inmiddels zoveel varianten. Een website is onmisbaar voor uw bedrijf.

Het is uw visitekaartje. De juiste website zorgt voor de  uitstraling, geeft een indruk van uw activiteiten, en kan producten en diensten doen verkopen.

Online campagnes

Online campagnes

Het online overtuigen van potentiële klanten om van u te kopen kent vele invalshoeken en mogelijkheden. Bijvoorbeeld de inzet van influencers en de soorten onlineplatformen, afgestemd op de juiste doelgroepen, bepalen mede het succes van uw merk.